Kronobiológia elemzés minta

Szeretnék részletesebb képet adni arról, hogy mit is jelent egy kronobiológia elemzés, hogyan néz ki, mit tudhatunk meg belőle. Ezért közzéteszek itt egy részletet, egy bizonyos elemzés néhány pontját. A csatolt kép fájlokon egy fiatalember elemzésének első és harmadik oldalát láthatjátok. A személyre szóló elemzés során először is kiszámoljuk a születéskori csakra értékeket, majd ezeket a számokat szövegesen elemezzük. Nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a különböző rétegek hatnak egymásra, tompíthatják vagy felerősíthetik egymás hatását. Az elemzés során fontos, hogy először részleteiben, majd összességében vizsgáljuk az értékeket. Ezután összehasonlítjuk azokat, egymásra gyakorolt hatásukat mérlegeljük, és ez alapján készül el a végleges elemzés.
Az általam készített elemzések az úgynevezett maszkot is tartalmazzák, ami azt jelenti, hogy tartós stressz hatása alatt hogyan módosulnak az értékek, illetve ennek a változásnak milyen hatása lehet a személy habitusára. Ne feledkezzünk meg róla, hogy a kronobiológia értékek elsősorban energiát, energia minőségeket, az energia áramlásának módját írják le, így nem javasolt szélsőséges, elfogult véleményeket megfogalmaznunk a személyiségre vonatkozóan.
Amennyiben felkeltettem érdeklődésedet, a kronobiológiáról bővebben itt olvashatsz. Ha szeretnél tanfolyamra jelentkezni, vagy személyes elemzést, esetleg pár elemzést rendelni, megteheted a shinbei78@gmail.com emailcímen.